Czyli dla mnie na jakies kolejne 2 lata, a chce się zaopatrzyc na zime. Najpierw wymienię mijania. Czy te xtreme vision mają białe światło ? Bo takie by mnie interesowały.
szarpie i gaśnie
Zwiń
X
-
szarpie i gaśnie
witam.mam oktawkę 1,6 aeh i niestety ostatnio zaczeła mnie zawodzić,a mianowiciestatnio zaczeła tracić moc,szarpać,nagminnie gasnąć,a nawet czasami jakby coć strzela pod machą.wydaje mi się że może coś z zapłonem jest nie tak ale świece i kable niedawno wymieniałem wieć nie mam pomyśłu co to może być,może ktoś z was miał kiedyś podobny problem ?CHUDY
-
-
Przyczyn może być dużo, trzeba sprawdzić kilka rzeczy. Na początek sprawdziłbym filtr paliwa, może trzeba wyczyścić przepustnicę, a może przekaźnik załączający pompę paliwa (miałem ten problem w Ibizie, gasł silnik, dławił się szarpał. Przekaźnik kosztował 8 pln i własnoręcznie wymieniałem go w minutę. Pomogło.)Tworzę fajne strony internetowe - www.aymoo.pl Dla OCP rabat!
Moja Octa: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=528676#528676
Komentarz
-
-
Re: szarpie i gaśnie
Zamieszczone przez aruniawitam.mam oktawkę 1,6 aeh i niestety ostatnio zaczeła mnie zawodzić,a mianowiciestatnio zaczeła tracić moc,szarpać,nagminnie gasnąć,a nawet czasami jakby coć strzela pod machą.wydaje mi się że może coś z zapłonem jest nie tak ale świece i kable niedawno wymieniałem wieć nie mam pomyśłu co to może być,może ktoś z was miał kiedyś podobny problem ?
Komentarz
-
Komentarz